KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus hoitomuotona

Hoito on luonteeltaan lempeää, rentouttavaa ja kivutonta. Rusautukset, niksautukset tai äkkinäiset liikkeet eivät kuulu
kalevalaisen jäsenkorjauksen otteisiin. Hoidon aikana käsitellään tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset hyödyntämällä kehon luonnollisia liikeratoja.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa tasapainotetaan kehon tukirakenteiden kineettinen ketju kokonaisuudessaan aina jalkapohjista päälakeen saakka. Tämä on välttämätöntä, koska ongelman aiheuttaja ei useinkaan ole samassa paikassa kuin kipukohta. Keho on toiminnallinen kokonaisuus ja
sen osien tulee toimia oikein suhteessa toisiinsa. Muuten keho kuormittuu, ja siitä aiheutuu monenlaisia vaivoja, kuten kipuja, jumeja ja kulumia.

Kalevalaisella jäsenkorjauksella saadaan purettua kehon virheasentoja ja aktivoitua myös kehon omat korjausmekanismit jatkamaan paranemista. Lihasten ja kalvorakenteiden jännitys vähenee, aineenvaihduntajärjestelmien toiminta paranee, hermojen pinnetilat helpottuvat ja nivelten liikkuvuus paranee.

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu ja nimisuojattu mobilisaatiohoito, jota saa antaa ainoastaan kolmivuotisen koulutuksen hyväksytysti suorittanut tekijä.

Minut ja muut kalevalaiset jäsenkorjaajat löydät osaajat luettelosta Kansanlääkintäseuran ry:n sivuilta. Samoilta sivuilta löydät myös laajempaa tietoa hoitomuodosta.

Mihin Kalevalainen jäsenkorjaus auttaa?

Tuki- ja liikuntaelinvaivat
Kehon virheasennot
Plantaarifaskiitti, kantapääkipu
Jalkaterän, nilkan tai polven virheasennot
Jalkojen erimittaisuus
Lantion virheasennot
SI-nivelen toimintahäiriö
Skolioosi
Selkäkipu, iskias, noidannuoli
Nikamien virheasennot
Niska- ja hartiakipu
TOS-oireyhtymä
Olkapääkipu, jäätynyt olkapää
Kiertäjäkalvosimen oireyhtymä
Käden rajoittunut liikkuvuus
Tennis- ja golfkyynärpää
Rannekanavaoireyhtymä
Sormien puutuminen
Kireydet lihaksissa ja faskioissa
Purentahäiriöt
Migreeni, päänsärky, huimaus
Hermokivut